Lundbergs smarta lösningar för skjutdörrar

Vi har kikat lite närmare på företaget Lundbergs och deras skjutdörrslösningar. De erbjuder skjutdörrar både med måttbeställning, fasta mått och för dig som gillar att göra det själv.

3 serier med måttbeställda skjutdörrar

I den senaste katalogen finns det tre olika utseenden på måttbeställda skjutdörrar. De har valt att kalla dörrarna för SELECT, OPTIMAL och MODIFY.

Utmärkande för SELECT-serien är att de ger en känsla av exklusivitet med 28 mm tjocka spånskivor. Skivorna har belagts med melamin på båda sidor och kan väljas i fyra olika färgstrukturer.

OPTIMAL är en modell som finns i 14 olika utformningar med traditionell eller modern touch. När man beställer denna skjutdörr får man välja färg, fyllning och handtag i flera olika varianter.

Sista serien kallas för MODIFY och där är valen man kan göra ännu flera. Det går att göra nästan oändliga kombinationer med olika fyllning, uppdelning och det finns fem olika ramprofiler.

Tak och golvskenor ingår när man handlar hos Lundbergs. Man kan välja olika färg på den som går i taket och den längs golvet.

Tillval som finns är softclose och gavelsidor. Här kan du se en presentation av Lundbergs olika skjutdörrar.

Enklare skjutdörrar med fasta mått

NORDIC och STANDARD är Lundbergs skjutdörrar med fasta mått. Öppningshöjden är för båda varianterna 2355 mm. Bredderna som finns att välja på är 610, 762 och 914 mm.

Hur breda och hur många skjutdörrar man behöver får man själv räkna ut och bestämma. Lundbergs rekommenderar ett överlapp mellan dörrarna på 75 mm för NORDIC och minst 18 mm för skjutdörr STANDARD.

Fyllningarna på de fasta måtten är vit eller spegel. Du kan kombinera med två vita och två spegel, eller alla i samma. Det bestämmer du själv vad som blir snyggast hemma hos dig.

SHOJI och FANTASI för dig som gillar att bygga själv

Är du en som gillar att bygga själv kan du köpa Lundbergs DIY skjutdörrar och rumsdelare SHOJI eller skjutdörrsramen FANTASI.  Ramverket och fyllningarna kan kapas själv på bredd och höjd med såg.

FANTASI är en skjutdörrsram som levereras med hjul, golv- och takskena i aluminium. Du kan själv klä dörren med nån fin tapet, måla den eller på annat sätt göra den unik och personlig. Om du har behov av extra höga dörrar går FANTASI att få i hela 2588 mm öppningshöjd.

Planera din skjutdörr med Lundbergs onlineverktyg

För att enklare kunna lägga en beställning på skjutdörr med rätt mått och val har Lundbergs tagit fram ett onlineverktyg. I den kan du planera din förvaring och få hjälp med måtten. Alla val och mått du lägger in uppdaterar automatiskt priset så du ser vad din lösning kommer att kosta.

Man kan planera allt från bara skjutdörrar till en hel Walk-in closet.

Lundbergs planeringsverktyg för måttbeställda skjutdörrar

Gå in och testa göra din egen skjutdörrslösning. Här är en länk direkt till planeringsverktyget för skjutdörrarna hos Lundbergs.

Du gillar kanske också...