Måttbeställda skjutdörrar till din garderob

Har du en garderob som du skulle vilja sätta snygga skjutdörrar på? Du kanske har sökt efter färdiga dörrar som skulle passa men gått bet på att hitta skjutdörrar med de rätta måtten. Skenorna kanske inte får plats eller så är fästanordningen vinklad konstigt och passar inte in. För att inte behöva riva hela garderoben och börja bygga nytt är det värt att hitta företag som säljer måttanpassade dörrar.

Rätt mått på skjutdörrarna

Det är inte så svårt att få måttanpassning. I de allra flesta fall behöver du bara ta reda på höjden och bredden på hålet där dina skjutdörrar ska sitta. En bra snickare kan sedan räkna ut resten.

Det säkraste sättet att mäta och få rätt mått på dörrarna är att du mäter höjden på 3 ställen och bredden på minst 2 ställen. När du sen beställer anger du minsta höjd och största bredd.

Kan man köpa måttanpassade skjutdörrar online?

Ja, det kan man. Vi har gjort en lista på några tillverkare och försäljare här som du kan kika igenom. En del erbjuder skräddarsytt när det gäller spröjs, färger och material. Du kan skapa en helt unik skjutdörrsgarderob om du vill.

Du gillar kanske också...