Garderober från IKEA med skjutdörrar

IKEA är för de allra flesta det ställe man först kommer att tänka på när det gäller inredning och förvaring. Nästan alla svenskar besökare ett IKEA-varuhus minst en gång per år. Självklart har även IKEA smarta lösningar som garderober med skjutdörrar.

IKEA finns på många orter och är ett ställe många åker till minst en gång varje år. Numer går det ju rätt bra att köpa möbler direkt på nätet också, men ändå dras många till IKEA-varuhuset för att känna och se produkterna live. Eller är det de billiga köttbullarna eller kaffet med bullen för 5 kr som lockar kanske?

”Oändligt många garderober”

IKEA säger sig ha oändligt många garderober och vi får anta att det avses de många olika kombinationer av garderober man kan sätta ihop. Du kan skräddarsy din garderob precis som du vill ha den med hängare och hyllplan. Därtill kommer ju det faktum att du kan välja olika träslag och färger på garderoben.

PAX garderobsystem med skjutdörrar

Ett garderobsystem som erbjuder många möjligheter till variation är PAX. På IKEAs hemsida kan man bygga sitt eget PAX-system virtuellt genom att välja dörr, stomme och flytta om hyllplan m.m. inuti garderoben. När du designat klart kan du skriva ut din skapelse och lägga en order på alla komponenter som behövs för att du själv ska kunna bygga ihop din garderob därhemma.

Garderoberna i PAX-serien kan förses med praktiska och moderna skjutdörrar. Dörrarnas utseende kan varieras med olika färger, träslag och förses med spegelglas. En bra sak är att IKEA lämnar 10 års garanti.

Andra IKEA-garderober med skjutbara dörrar

Förutom PAX-serien finns även andra garderober att välja med skjutbara dörrar som alternativ. Ta en titt på Hemnes eller Trysil. Dessa två går inte att skräddarsy på samma sätt som PAX men de går att få med skjutdörrar.